Круглий стіл на тему: «Підготовка фахівців за освітніми програмами спеціальності 101 Екологія»

28.11.2019 | 13:34

21 листопада 2019 року на засіданні Круглого столу на тему: «Підготовка фахівців за освітніми програмами спеціальності 101 Екологія» у приємній професійній атмосфері відбулася зустріч із роботодавцями і працівниками кафедри екології Львівського національного університету імені Івана Франка, деканом біологічного факультету Ігорем Хамаром та ґарантом освітньої програми рівня “Доктора філософії” проф. Йосипом Цариком.
На засіданні обговорили Стандарти вищої освіти України для здобувачів трьох науково-освітніх рівнів: бакалаврів, магістрів, аспірантів зі спеціальності 101 «Екологія», освітні програми і навчальні плани, нові умови проведення акредитації у ЗВО відповідно до Положення про акредитацію освітніх програм. А особливо наголошували на участі роботодавців у організації та реалізації освітнього процесу згідно з новими умовами акредитації.
Ми щиро дякуємо всім, хто знайшов час прийти до нас, обговорити проблемні питання екологічної освіти, а також за рекомендації і пропозиції. Адже підготовка фахівців-екологів потребує практичного наповнення, виробничих практик на підприємствах, установах чи об’єктах природно-заповідного фонду.

http://deplv.gov.ua/u-lvivskomu-nacionalnomu-universiteti-imeni-ivana-franka-21112019-vidbulos-zasidannya-kruglogo-stolu-na-temu-pidgotovka-fahivciv-za-osvitnimi-programami-specialnosti-101-ekologiya