18 червня 2022 року студенти кафедри біохімії провели майстер-клас для старшокласників у рамках STEAM табору, організованого молодіжним простором Lviv Open Lab

19.06.2022 | 11:30
У Львові 10 червня 2022 року у приміщенні молодіжного простору Lviv Open Lab (https://www.facebook.com/LvivOpenLab/), що на просп. Червоної Калини, 58, стартував STEAM-табір для старшокласників. Цей проєкт покликаний допомогти підліткам віком 14-16 років із вибором кар’єри та професійного розвитку без стереотипів.
STEAM табір реалізується Lviv Open Lab та Фондом Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine за підтримки Швеції в рамках проєкту “Трамплін до рівності”, який спрямований на зміну соціальних норм та відмову від гендерних стереотипів в освіті, на роботі, вдома, у житті громади та створення сприятливого середовища, а також зростання суспільного попиту на просування рівних прав та можливостей для жінок та чоловіків в Україні.
У рамках STEAM-табору доцент кафедри біохімії Олена Стасик прочитала для школярів лекцію “Біотехнологія що важливіше наука чи технології?“, а студенти-бакалаври кафедри біохімії Петро Ковцун, Надія Михальчак та Ярина Ніштук провели майстер-клас для старшокласників.
Табір триватиме до листопада 2022 року. Зареєструватися на проєкт та отримати детальну інформацію можна тут: https://forms.gle/rCVc7FaqDkPLx5c57