Електронні ресурси на сайті Наукової Бібліотеки

25.10.2023 | 21:10
Електронні ресурси на сайті Наукової Бібліотеки

Наукова бібліотека Львівського національного університету імені Івана Франка запрошує скористатися її новими ресурсами та послугами.

Міжнародний абонемент RapidILL – платформа міжбібліотечного абонемента, яка забезпечує безоплатне замовлення та отримання в електронній формі наукових матеріалів, опублікованих у закордонних періодичних виданнях, із понад 600 бібліотек Європи та США. Щоб безкоштовно замовити статтю або розділ книги, просимо писати на електронну пошту ser.library@lnu.edu.ua. 

Можливість безкоштовної публікації у журналах Cambridge University Press діє з 1 липня 2023 до 31 грудня 2024 року. Більш детальна інформація – на сайті видавництва. 

Електронні ресурси обмеженого доступу 

Research4Life – проєкт, який забезпечує для науковців доступ до електронних книг, журналів, баз даних багатьох видавництв світу. У 2022 році Research4Life надав вченим із України безкоштовний доступ до своїх ресурсів. 

Платформа SagePub– навчальна база видавництва Sage Publishing, що містить ресурси з соціології, психології, педагогіки, географії, бізнесу, соціальної роботи тощо. 

CulOnline – відкритий онлайн-доступ до понад тисячі книг видавництва  “Центр навчальної і практичної літератури” (ЦУЛ) – інтернет-книгарні, яка пропонує різнопланову літературу багатьох видавництв України. 

 

Електронні ресурси вільного доступу

Періодичні наукові видання ЛНУ ім. І. Франка

Електронна версія рукописного каталогу періодичних видань до 1941 р.

Тематичний каталог періодичних видань

Передплачені періодичні видання педагогічної спрямованості, зокрема “Професійний розвиток педагогічних працівників”

Консультації щодо роботи з наукометричними базами даних Web of Science і SCOPUS

 

Для отримання допомоги та консультацій, щодо роботи з ЕЛЕКТРОННИМИ РЕСУРСАМИ звертайтесь на електронну скриньку ser.library@lnu.edu.ua