Літня школа для студентів та аспірантів «Функціональні продукти харчування – нові випробування для збалансованого харчування та лікування метаболічних розладів», яка відбудеться 28 червня – 02 липня 2021 року у Львові

23.06.2021 | 21:09

Шановні студенти та аспіранти!

Запрошуємо взяти участь у Літній школі для студентів та аспірантів «Функціональні продукти харчування – нові випробування для збалансованого харчування та лікування метаболічних розладів», яка відбудеться 28 червня – 02 липня 2021 року у Львові, Україна.

Літню школу організовує кафедра біохімії біологічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка в рамках проекту ResBios. Цей проект отримав фінансування від програми досліджень та інновацій Європейського Союзу «Горизонт 2020» за грантовою угодою № 872146.

Лекції будуть проводитися в режимі он-лайн за допомогою платформи Zoom. Для приєднання до лекцій використовуйте посилання Summer school for Students and PhD Students (Ідентифікатор зустрічі: 956 1236 7493; Пароль: x98ctA).

Офіційними мовами конференції є українська, польська та англійська.

Метою літньої школи є ознайомлення учасників з поняттям здорової їжі – нової галузі, яка пов’язує науки про продукти харчування з фармацевтичними науками. Будуть подані поняття нутрицевтиків та функціональних продуктів харчування, а також деякі приклади найбільш вживаних продуктів харчування або харчових добавок, що продаються як здорові продукти. Буде продемонстровано та обґрунтовано роль функціональних продуктів харчування у запобіганні та / або затримці виникнення конкретних розладів здоров’я чи синдромів захворювань.

Учасники візьмуть участь у лекціях та групових дискусіях. Усі учасники отримають офіційний сертифікат про участь у літній школі. Для цього необхідно заповнити реєстраційну форму (Реєстраційна форма учасника/Participant Registration Form) та прослухати повний курс доповідей від запрошених лекторів.

Більше детальної інформації у програмі Літньої школи.

Summer school programme (Програма Літньої школи для студентів та аспірантів «Функціональні продукти харчування – нові випробування для збалансованого харчування та лікування метаболічних розладів»)