Подяка Науковому товариству біологів за участь в організації інтерактивної дискусії на тему: “Біоетика: гучні слова чи етичні норми поведінки в лабораторії та поза її межами?”

08.12.2021 | 23:08

4 грудня 2021 року відбулася зустріч студентів-біологів у форматі інтерактивної дискусії “Біоетика: гучні слова чи етичні норми поведінки в лабораторії та поза її межами?”, на якій обговорювалися актуальні питання біоетики “Етичні норми, що на законодавчому рівні контролюють використання тварин у дослідженнях”, “Біоетичні проблеми евтаназії, клонування та трансгенних організмів”, “Клітинні лінії та дріжджі як альтернатива використанню тварин у наукових дослідженнях”. Зустріч була організована в рамках проєкту ResBios, який виконується колективом кафедри біохімії за підтримки програми Горизонт 2020.

Співорганізаторм цієї зустрічі були члени Наукового товариства біологів, а також студентська рада біологічного факультету.

Виконавці проєкту ResBios висловллють щиру подяку за чудові презентації, представлені доповідачами – магістрами кафедри біохімії Христиною Фуртак, Максимом Стецем та Сергієм Романовим.