З 7.11.2022 по 18.12.2022 STEAM-лабораторія від Lviv Open Lab запрошує студентів відвідати лекції та практичні заняття з 3D моделювання, отримати навички роботи з мовою програмування Python, провести хімічні експерименти з металами, кристалами, полімерами та іншими речовинами

30.10.2022 | 19:02

STEAM-лабораторія

А ти вже думав/ла над професією мрії?🧐
У STEAM-лабораторії від Lviv Open Lab ми можемо надихнути тебе до правильного вибору справи життя. 🔥

💻Блок 3D моделювання познайомить тебе з ключовими функціями програми і інтерфейсу 3dsMAX, його найпоширенішими інструментами та командами. Буде багато практики, по закінченню зможеш побудувати власну модель під 3D-принт, а також освоїш VR технологію.
Реєстрація: https://forms.gle/MLudns4dL7a7uJkB9

💻Якщо ти хочеш зв’язати своє життя з ІТ, то доєднуйся до блоку програмування. Отримаєш практичні базові навички роботи з мовою програмування Python, яка є однією з найпопулярніших мов.
Реєстрація: https://forms.gle/1A1u3ZvXQPPFwKvD8

🧪Обожнюєш займатись хімією, але не вистачає практики? Тоді доєднуйся до природничого напрямку, де буде максимум хімічних експериментів з металами, кристалами, полімерами та іншими речовинами у лабораторії.
Реєстрація: https://forms.gle/R5H9zjZhDREZXm3E6

😉По завершенню усі учасники отримають сертифікат, мерч та знижки на проходження спеціалізованого навчання від IT STEP ACADEMY.

Заняття будуть у форматі інтенсивів – 6 практичних та 4 бонус-лекцій (1 раз на тиждень практика, 1 раз на тиждень лекція орієнтовно о 18:00).
⏳Триватиме проект до 18 грудня.

Обирай напрямок і відкривай нові можливості! 🔥