Студентки Університету Валерія та Олександа Бартишеві – бронзові призерки чемпіонату Європи зі стендової стрільби

27.05.2024 | 18:15
Студентки Університету Валерія та Олександа Бартишеві – бронзові призерки чемпіонату Європи зі стендової стрільби

Студентки біологічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Валерія та Олександа Бартишеві – бронзові призерки чемпіонату Європи зі стендової стрільби серед юніорок. Чемпіонат відбувався впродовж 15-27 травня у Лонато (Італія).

Валерія і Олександра – сестри-близнючки родом із Харкова. Дівчата навчалися у Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна, однак після повномасштабного вторгнення перевелися до Львівського національного університету імені Івана Франка і тепер є студентками третього курсу біологічного факультету Львівського університету.

Під час чемпіонату Сестри здобули бронзу в командній вправі на круглому стенді разом з киянкою Єлизаветою Пивоваровою. Окрім медалі, Олександра виконала норматив Майстрині спорту України міжнародного класу (Валерія отримала це звання минулоріч).

«Це була запекла боротьба, до якої ми готувалися, тренуючись щотижня. Це були дуже складі змагання. Але, попри все, нам вдалося вибороти медалі! Дуже щасливі і задоволені результатом. Далі- тільки вперед! Дуже тішимося, що змогли стати на пʼєдестал разом, виступаючи у команді. Дякуємо всім, хто вболівав і підтримував – Ваша підтримка була  дуже потрібна», – ділиться враженнями Валерія.

Щиро вітаємо Валерію та Олександру з високим досягненням і бажаємо нових спортивних і особистих перемог на їхньому шляху!