Симпозіум із міжнародною участю “Сталі підходи до підвищення врожайності та харчової цінності пшениці”
Одноденний симпозіум із міжнародною участю
“Сталі підходи до підвищення врожайності та харчової цінності пшениці“
Львівський національний університет імені Івана Франка
27 червня 2018 року,
Львів, Україна
Організатори:
Кафедра фізіології та екології рослин Львівського національного університету імені Івана Франка,
вул. Грушевського, 4, 79005, м. Львів, Україна
Кафедра біології рослин Корнельського університету (США), 608 Бредфілд Холл, 306 Tower Rd., Ітака, NY 14853-1901, США
Офіційні мови симпозіуму: українська, англійська.
Секції:
- Дефіцит мікроелементів як обмежувальний чинник у формуванні продуктивності пшениці.
• Збільшення вмісту мінеральних мікроелементів у зерні шляхом біофортифікації.
• Проблема мінерального недоїдання у світі та в Україні.
• Brachypodium як модель для вивчення поглинання та доставки мінеральних речовин до репродуктивних органів пшениці.
• Підходи до підвищення врожайності та харчової цінності пшениці.
Публікація та участь у Симпозіумі безкоштовні завдяки фінансовій підтримці Фонду цівільних досліджень і розвитку США (CRDF Global) OISE-16-62755-0 “Сталі підходи до покращення врожайності та харчової цінності пшениці”.
Учасникам симпозіуму доведеться самостійно оплатити транспортні видатrи і проживання. Про резервування житла варто подбати заздалегідь (http://virtual.ua/ua/accommodation/lviv/).
Додаткову інформацію можна отримати на кафедрі фізіології та екології рослин Львівського національного університету мені Івана Франка, вул. Грушевського, 4, 79005, Львів, Україна, тел.: +38 (032)2394283; +38 (050) 7451521
До зустрічі у Львові!