Українське біофізичне товариство (УБФТ) продовжує свою роботу

08.03.2024 | 22:23

Українське біофізичне товариство (УБФТ) продовжує свою роботу.

Наприкінці 23-го року відбувся черговий ІХ-й зїзди УБФТ, результатом якого було переобрання керівництво Товариства, а також поставлено завдання на черговий період. Серед першочергових і найбільш важливих завдань є створення сайту Товариства і поновлення роботи регіональних відділень.  

Інформуємо вас, що сайт товариства почав працювати за офіційним посиланням http://ubpht.knu.ua/ . Сайт знаходиться у стані розвитку, тому будемо раді вашим рекомендаціям і побажання щодо інформативності сторінок і покращення їх дизайну. Надсилайте, будь ласка, інформацію щодо науково-організаційних заходів і наукових новин у вашому регіоні.  

На жаль, за останні роки агресії збоку Росії наша країна зазнала суттєвих втрат, у тому числі і в науці.  Але не дивлячись ні нащо, ми намагаємося організуватись і поновити склад регіональних відділень УБФТ. Просимо сформувати ваш регіональний осередок Товариства, обрати керівника відділення і надати інформацію про членів вашого регіонального відділення УБФТ згідно форми. Форма надається за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSePubOEAeF6ZNrwXykE2WHj8yvlYX27c7BiL9yRxFOUml0HkA/viewform?usp=sharing.  

Інформацію надсилати на адресу ученого секретаря УБФТ Ольги Цимбалюк: otsymbal@knu.ua,  дублювати на адресу УБФТ ukrbiophyssociety@gmail.com.

Лист до регіональних відділень

Телефони:

Віктор  Мартинюк: +380506535592 

Ольга Цимбалюк:  +380960088682

Президент УБФТ 

Віктор Мартинюк