Вітаємо Марію Сабадашку та Марію Нагалєвську, доценток кафедри біохімії, із присудженням Премії Верховної Ради України

03.01.2024 | 21:11
Молодим вченим Університету присуджено Премії Верховної Ради України

Чотирьом науковицям Львівського національного університету імені Івана Франка присуджено Премію Верховної Ради України для молодих учених. Про це йдеться у Постанові Верховної Ради України № 3524-IX від 20 грудня 2023 року «Про присудження Премії Верховної Ради України молодим ученим за 2022 рік».

Так, відповідно до Постанови Премію Верховної Ради України молодим ученим за 2022 рік присуджено:

За роботу «Біологічно активні речовини природного походження як основа для створення антидіабетичних препаратів»:

  • кандидатці біологічних наук, доцентці кафедри біохімії біологічного факультету Марії Нагалєвській;
  • кандидатці біологічних наук, доцентці кафедри біохімії біологічного факультету Марії Сабадашці.

За роботу «Структура та фізичні властивості тонких плівок на основі оксидів галію та ітрію як елементів прозорої електроніки»:

  • кандидатці фізико-математичних наук, доцентці кафедри фізичної та біомедичної електроніки факультету електроніки та комп’ютерних технологій Іванні Медвідь;
  • асистентці кафедри фізичної та біомедичної електроніки факультету електроніки та комп’ютерних технологій Ірині Кофлюк.

Щиро вітаємо колег з високим визнанням їхніх наукових здобутків! Висловлюємо вдячність за вагомий внесок у науковий прогрес України  і бажаємо нових цікавих досліджень і підкорення усіх вершин у науковій кар’єрі!

З Постановою Верховної Ради України № 3524-IX від 20 грудня 2023 року «Про присудження Премії Верховної Ради України молодим ученим за 2022 рік» можна ознайомитися за посиланням.