18 березня 2023 року викладачі кафедри біохімії взяли участь у науковому шоу від “Наукового фестивалю OL” та провели для мешканців і гостей Вінниці наукове шоу з біології “Хімія живого”

19.03.2023 | 17:31

У Вінницькому обласному молодіжному центрі “KVADRAT” 18 березня 2023 року стартувало наукове шоу від “Наукового фестивалю OL”, в якому взяли участь викладачі кафедри біохімії – доцент Олена Стасик і доцент Марія Сабадашка.

“Науковий фестиваль OL” — Open Lab або Відкрита Лабораторія був організований командою молодіжного простору популяризації науки і STEAM-освіти Lviv Open Lab.

Цьогоріч фестиваль розширив свої можливості та впровадив виїзні наукові шоу містами України. І першою прийняла гостей зі Львова Вінниця.

У рамках фестивалю було заплановано наукові шоу:

– Перший науковий театр (наукове шоу з хімії)
– Хімія живого (наукове шоу з біології)
– RоботARіум (наукове шоу з робототехніки та AR)
– VRеалі (наукове шоу з VR-технологій)

Доценти Олена Стасик і Марія Сабадашка провели для учасників фестивалю – мешканців і гостей Вінниці, наукове шоу з біології “Хімія живого”.

Проєкт “Науковий фестиваль OL” реалізується Lviv Open Lab з Мережі молодіжних просторів ТВОРИ! у межах проєкту “Трамплін до рівності”, що реалізується Фондом Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine у партнерстві з Офісом Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні.