Захищаючи Україну, загинув випускник біологічного факультету Володимир Козловський

20.06.2023 | 20:31
Захищаючи Україну, загинув випускник біологічного факультету Володимир Козловський

Захищаючи Українську Державу від російських окупантів, загинув випускник біологічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка Володимир Козловський.

Володимир Козловський – випускник кафедри фізіології та екології рослин біологічного факультету, відомий український вчений, кандидат біологічних наук, еколог,  ґрунтознавець, гідробіолог, дослідник ґрунтів та екосистем Карпатського та інших регіонів України, екологічних проблем у Передкарпатті (Калуш, Стебник) та Закарпатті (Солотвино). Чоловік працював науковим співробітником Інституту екології Карпат НАН України.

У час повномасштабної війни Володимир Ігорович зі зброєю в руках став на захист Української Держави, її територіальної цілісності, Свободи та Незалежності.

Академічна спільнота Львівського національного університету імені Івана Франка глибоко сумує у зв’язку з непоправною втратою і висловлює щирі співчуття дружині Героя – доцентці кафедри фізіології та екології рослин Наталії Романюк,  рідним, близьким, друзям та колегам загиблого Героя.

Вічна пам’ять і слава Герою України!