Запрошуємо до участі в «Науково-методичному семінарі з діджиталізації навчального процесу», який відбудеться 27-28 червня 2023 р. у рамках XVII Міжнародної літньої школи «Молекулярна біологія, біотехнологія та біомедицина» на базі Одеського національного університету імені І.І. Мечникова.

29.05.2023 | 22:22

Шановні колеги!

Запрошуємо взяти участь у методичному семінарі, присвяченому дистанційному викладанню біологічних дисциплін «Науково-методичний семінар з діджиталізації навчального процесу», який відбудеться у рамках XVII Міжнародної літньої школи «Молекулярна біологія, біотехнологія та біомедицина» на базі Одеського національного університету імені І.І. Мечникова.

Семінар відбудеться 27-28 червня 2023 р. в онлайн-форматі.

Протягом другого дня семінару відбудеться круглий стіл за участі студентів для обміну думками щодо розробки методичних матеріалів. Запрошуємо ваших студентів до участі у круглому столі!

Програму семінару буде сформовано після надходження заявок про участь та надіслано усім учасникам та слухачам. Просимо повідомити доц. кафедра мікробіології, вірусології та біотехнології, канд. біол. наук Зінченко Оксану Юріївну (ozinchenko@onu.edu.ua) про Ваш намір виступити з доповіддю та тему доповіді (і бажаний час виступу) до 31 травня 2023 р. включно.

Кожен учасник семінару отримає сертифікат на 0,45 кредиту ЄКТС.