Зустріч здобувачів вищої освіти, аспірантів та викладачів із представниками компаній-роботодавців, які також є стейкхолдерами освітніх програм 101 Екологія

08.10.2022 | 14:36

22 вересня на кафедрі екології відбулась практична онлайн зустріч здобувачів вищої освіти, аспірантів та викладачів із представниками компаній-роботодавців, які також є стейкхолдерами освітніх програм 101 Екологія першого (бакалаврського) рівня освіти та освітньо-професійної програми 101 Екологія другого (магістерського) рівня освіти.

Присутні на зустрічі Оксана Війтик (Департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА), Тарас Микітчак (Інститут екології Карпат НАНУ), Михайло Біляк (Яворівський НПП) та Андрій Кийко (ГО “Дунайсько-Карпатська Програма”), Володимир Кияк (Інститут екології Карпат НАНУ), Тарас Яницький (Державний природознавчий музей НАНУ), Юрій Лобойко (ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького) та Йосиф Царик (Львівський національний університет імені Івана Франка) оцінювали освітні програми кафедри, та документацію на сайті факультету, Впродовж зустрічі, стейкхолдери ділились досвідом та своїми думками про освітні програми.

На зустрічі також були гаранти ОП «Бакалав» Звенислава Мамчур і ОП «Магістр» Галина Антоняк, викладачі кафедри групи забезпечення та здобувачі освіти.