ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ БІОЛОГІВ-ПОЛЯРНИКІВ ДОЦЕНТА ЛНУ ІМ. ІВАНА ФРАНКА ТАРАСА ПЕРЕТЯТКА ТА НАУКОВОГО СПІВРОБІТНИКА ДПМ НАН УКРАЇНИ СЕРГІЯ ГЛОТОВА

10.10.2024 | 17:13

Сьогодні, 10 жовтня 2024 року, на кафедрі екології відбулася гостьова лекція біологів-полярників: доцента кафедри мікробіології Львівського національного університету імені Івана Франка Тараса Перетятка і наукового співробітника  Державного природознавчого музею НАН України  Сергія  Глотова.

Здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів спеціальності 101 Екологія мали можливість дізнатися про біологічні та гідрометеорологічні дослідження на українській антарктичній станції «Академік Вернадський» у 27-й та 28-й українській антарктичній експедиції (2022-2024), а також про основні напрямки наукових досліджень, які проводять в межах Державної програми: біологічний, метеорологічний і геофізичний.

Студентам і викладачам кафедри екології було дуже приємно отримати на згадку «Листівки незламності» від волонтера, к.б.н. Сергія Глотова і автографи учасників 28-ї УАЕ від доцента Тараса Перетятка.

Щиро дякуємо біологам-полярникам за їхню роботу, внесок у науку та зміцнення авторитету України у світі.