Шановні колеги! Запрошуємо вас опублікувати свої статті в фаховому журналі «Вісник Львівського університету. Серія біологічна», приуроченому до 100-річчя від дня народження професора Ірини Василівни Шостаковської і 50-річчя заснування кафедри біофізики та біоінформатики

09.04.2024 | 11:32

Шановні колеги!

Цього 2024 року на біологічному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка святкують дві визначні дати – 100-річчя від дня народження професора Ірини Василівни Шостаковської і 50-річчя заснування кафедри біофізики та біоінформатики.

Цим визначним датам в історії факультету приурочено один з цьогорічних випусків «Вісника Львівського університету. Серія біологічна».

Запрошуємо випускників та співробітників кафедр фізіології людини і тварин і біофізики та біоінформатики, а також усіх бажаючих до публікацій у цьому номері наукових статей в галузі фізіології та фізико-хімічної біології за рубриками «Оглядові та теоретичні статті», «Експериментальні праці», «Хроніка наукового життя», «Історія науки», «Ювілеї та дати», «Рецензії».

Правила для авторів традиційні для нашого журналу.

На титульній сторінці статті необхідно зробити посилання «Для ювілейного випуску 2024 р.».

Інформаційний лист